Webshopot is készíthetsz a HONLAP 2 NAP ALATT útmutatóval, azonban inkább profi értékesítési oldal készítéséhez ajánljuk. Mi a különbség a kettő között? Ha van egy terméked vagy esetleg egy termékcsaládod, akkor azt egy értékesítési oldalon érdemes bemutatnod, amely egyetlen oldal, mint ez is, amit épp olvasol, és kizárólag egy termék vagy szolgáltatás bemutatásáról és értékesítéséről szól. Így nemcsak egy termék aloldal, hanem egy egész weboldal jut a terméked bemutatására és eladására, ezáltal jobb eredmények várhatók.
Ha nagy a termékcsaládod vagy sok, különböző eladó terméked van, akkor webshopot érdemes építened. Ez az útmutató azonban nem webshopok építésére specializálódott. Arra ott van a Shoprenter, a Shoptet, a Shopify vagy az Unas...
Csak szöveget tudunk írni, ha az útmutatóban megadott, bevált szövegsablonok és sikeres minták megismerése után is ellenkeznél, vagy esetleg egyedi vagy Wordpress weboldalt tervezel, és ahhoz kell. 2023-ban egy ennél rövidebb landing oldal szövegének megírása, mint ez: minimum 120.000 Ft. Csak írj nekünk az info@honlap2napalatt.hu e-mail címre!
Elkészíthetjük a weboldalad. 2023-ban egy ilyen 1 oldalas weboldal elkészítése, mint ez minimum 199.000 Ft lesz teljes marketingszöveggel és képi világgal együtt (piacismerettel, konkurenciaelemzéssel, pozicionálással, kulcsszókutatással, SEO-val, amit az útmutató is végigvesz kezdőknek is közérthetően) + a domain neved megvásárlása és a weboldalad 1 éves biztonságos működtetése tárhellyel kb: +37.000 Ft lesz. Csak keress minket az info@honlap2napalatt.hu e-mail címen!
Természetesen igen. Ugyanazzal a nemzetközi weboldalkészítési rendszerrel készült ez a weboldal is, amellyel Te is dolgozhatsz az útmutatóban magyar nyelven. Rengeteg rendszer tesztelése után ez bizonyult a legkönnyebben kezelhetőnek, amellyel valóban egy kezdő is boldogulhat. 1 millió ember nem tévedhet.
Magadtól is felfedezheted a rendszert, azonban minden lépésről kapsz videót is, amelyen láthatod, hogy hova kell kattintanod, hogy biztosra menj, és ne maradj le semmi jóról vagy fontosról.