A HONLAP 2 NAP ALATT weboldalkészítési útmutató a világ legegyszerűbben használható weboldalkészítő rendszerére alapoz, amely rendelkezik olyan alapvető funkciókkal, amelyre egy weboldalnak marketing szempontból mindenképp szüksége van. Több mint 1 millió felhasználó nem tévedhet.

Ez a nemzetközi közösségben is ismert és elismert weboldalkészítő felület könnyen átlátható, folyamatosan fejlődik, magyar nyelven is elérhető, 24 órás ügyfélszolgálattal segít.

Leginkább azért szeretik a felhasználók, mert a szerkesztői felületén ugyanazt látják, mint a kész weboldalon. Így csak belekattintanak a szövegbe és átírhatják, rákattintanak a képre és szerkeszthetik. Nem nehezebb használni, mint egy Word-öt.

Rengeteg weboldalkészítő rendszer tesztelésének eredményeként messze ez emelkedett ki a mezőnyből, amellyel egy kezdő is könnyen boldogulhat, miközben professzionális weboldalt készíthet vele.

Ráadásul ilyen kedvező árakon nem találni olyan weboldalkészítő felületet, amely olyan funkciókat tartalmaz, mint ez a megbízható és korszerű amerikai rendszer.
Webshopot is készíthetsz a HONLAP 2 NAP ALATT útmutatóval, azonban inkább profi értékesítési oldal készítéséhez ajánljuk. Mi a különbség a kettő között?

Ha van egy terméked vagy esetleg egy termékcsaládod, akkor azt egy értékesítési oldalon érdemes bemutatnod, amely egyetlen oldal, mint ez is, amit épp olvasol, és kizárólag egy termék vagy szolgáltatás bemutatásáról és értékesítéséről szól. Így nemcsak egy termék aloldal, hanem egy egész weboldal jut a terméked bemutatására és eladására, ezáltal jobb eredmények várhatók. Sokan a drágább webshopépítés előtt éppen ezért értékesítési oldallal tesztelik és fejlesztik a fő termékeik eladhatóságát.

Ha nagy a termékcsaládod vagy sok, különböző eladó terméked van, akkor webshopot érdemes építened. Ez az útmutató azonban nem kifejezetten webshopok építésére specializálódott, hanem honlapok, landing oldalak, értékesítési oldalak készítésére. Webshopépítésre ott van a Shoprenter, a Shoptet, a Shopify vagy az Unas rendszere...
Csak szöveget tudunk írni, ha az útmutatóban megadott, bevált szövegsablonok és sikeres minták megismerése után is ellenkeznél, vagy esetleg egyedi vagy Wordpress weboldalt tervezel, és ahhoz kell.

2024-ben egy ennél nem hosszabb landing oldal szövegének megírása, mint amit épp olvasol: minimum 120.000 Ft. Csak írj nekünk az info@honlap2napalatt.hu e-mail címre!
Elkészíthetjük a weboldalad. 2024-ben egy ilyen 1 oldalas weboldal elkészítése, mint ez: teljes marketingszöveggel és képi világgal együtt (piacismerettel, konkurenciaelemzéssel, pozicionálással, kulcsszókutatással, SEO-val, amit az útmutató is végigvesz kezdőknek is közérthetően) minimum 199.000 Ft lesz.

+ a domain neved megvásárlása és a weboldalad 1 éves biztonságos működtetése tárhellyel kb: 33.000 - 43.000 Ft között várható.

Ha 3 hónapon belül vásároltál Honlap 2 nap alatt útmutatót, és mégis ránk bíznád a weboldalkészítést, akkor a weboldal frissítésének megtanításáért nem számolunk fel díjat, hanem képes útmutatóval megmutatjuk, hogy tudsz tőlünk függetlenül szöveget módosítani, képet cserélni, bannert készíteni, SEO-zott blogposztot kitenni stb. a weboldaladon. Amire nyitott vagy, és te szeretnéd a jövőben megoldani, azt mind megmutatjuk, megtanítjuk Neked.

Csak keress minket az info@honlap2napalatt.hu e-mail címen!
Természetesen igen. Ugyanazzal a nemzetközi weboldalkészítési rendszerrel készült ez a weboldal is, amellyel Te is dolgozhatsz az útmutatóban magyar nyelven.

Rengeteg weboldalkészítő rendszer tesztelése után ez bizonyult a legkönnyebben kezelhetőnek, amellyel valóban egy kezdő is boldogulhat.

Magadtól is felfedezheted a rendszert, azonban minden lépésről kapsz videót is, amelyen láthatod, hogy hova kell kattintanod, hogy biztosra menj, és ne maradj le semmi jóról vagy fontosról a siker érdekében.