Egyedi fejlesztésű vagy Wordpress weboldal webfejlesztővel készítve

A Wordpress a legnépszerűbb weboldalkészítő rendszer sablonokból építkezve, webfejlesztőknek fejlesztve. Egy laikus számára nehezen kezelhető, így nem felhasználóbarát platform. Ahogy az egyedi fejlesztésű weboldalak sem, amelyek a legdrágább megoldások. Egy Wordpress oldal több százezer, egy egyedi oldal pedig sok millió forintba is kerülhet.

Ingyenesnek hirdetett weboldalkészítő rendszer saját használatra

A Wordpress sikerét és hiányosságait látva egyre több weboldalkészítő platform jelent meg a piacon laikusoknak is kezelhető rendszerekkel. Ezek kezeléséhez már nem kell webfejlesztőnek lenni, így egyre nagyobb sikereket érnek el. Technikai útmutatót nyújtanak weboldalsablonokkal. Ilyen pl a Wix, Webnode,

Minden egyben A-tól Z-ig az önálló és gyors weboldalkészítéshez

Egy magyar nyelven is elérhető, megfizethető és a legkönnyebben kezelhető, amerikai weboldalkészítő rendszerre alapozott útmutató, amely már nemcsak technikai és design, hanem marketing és szövegírás útmutatást is nyújt az önálló weboldalkészítéshez. Így nemcsak a weboldalszerkezet látványos felépítésében, hanem a marketingfelmérések alapján eredményes tartalomkészítésben is segít.